Underworld

Lang weekend: Apr. 13th - 14th, 2024

Sold out

Thourotte bij Paris

Rijd met je SUV in de „underworld“

in de buurt van Parijs

We zijn er van overtuigd dat dit een van de meest bijzondere en spectaculairste terrein in Europa is.
En ja - het is ieder- absoluut iedere - reis er na toe waard. Voor zover wij weten bestaat dit nergens anders ter wereld.

Dit unieke avontuur voert ons naar het noordoosten van Parijs, specifiek in de streek van Thourotte gelegen op ongeveer 2 uur van Brussel.

In het terrein liggen prachtige kloven en echt spannende paden. Gemakkelijke routes om te beginnen met terrein rijden en voldoende uitdagende secties voor degenen die meer willen, en echt "coole dingen" voor gevorderden en Professionals. Alleen daarvoor is het de reis al waard.

En als of dit allemaal nog niet genoeg is, dan wordt het echt bijzonder er liggen fabelachtige grotten op het terrein - en bovendien ze deze ook nog eens begaanbaar daar vind je alles wat je je als terrein rijder maar kan bedenken en het is daar zeker geen kleuterschool !

Rijd met je jeep of 4 wiel aangedreven auto in het thema underworld
Rijd met je jeep of 4 wiel aangedreven auto in het thema underworld

Als je denkt dat er een paar gaatjes zijn waar je na een paar minuten weer uit bent heb je het volledig mis 😀 We gaan in kleine groepjes in twee beurten naar binnen. Er is een eenvoudigere route en een route die veel uitdagender is.

Het programma is als volgt:

14.10.2023 is aankomstdatum waar we 's Avonds iedereen ontmoeten die dat wil op het terrein voor een barbecue. Het evenement zelf begint op 8 juli. 's ochtends om 10.00 uur met een korte begroeting. Tussen de middag voorzien wij u van eten en drinken en ’s Avonds maken we samen met u een kampvuur in de omgeving. Op 15.10. we beginnen 's ochtends weer om 10.00 uur waarbij we rond 16.00 uur het evenement eindigen.

Zodat iedereen nog tijd heeft om door te reizen naar Parijs of Disneyland of om op eigen gelegenheid naar huis te gaan.

  • SUV Underworld
  • SUV Underworld
  • SUV Underworld

Kamperen op het terrein is gratis.Het is een rustieke camping midden in de natuur, zonder echte Faciliteiten . Er zijn wel toiletten aanwezig, maar deze zijn ook als erg "simpel" te omschrijven en er zijn helaas ook geen douches.

Daarom raden we u ook aan om een ​​hotel in de omgeving van Thourotte te reserveren/boeken.

Gidsen & Veiligheid

Ter plaatse zijn we met acht ervaren instructeurs aanwezig voor uw veiligheid. Ze nemen uiteraard ook de tijd om je dingen uit te leggen als je die nog niet beheerst Maar het zou fijn zijn als je al wist hoe je de lage gearing en eventueel aanwezige lockers in kan schakelen . Als je 4x4 recovery set hebt, neem deze dan zeker mee 😉

Wij adviseren het gebruik van een Jeep Wrangler, Toyota landcruiser, Land Rover Defender of Mercedes G waarbij de leeftijd niet belangrijk is. Kan van oud tot nieuw. Het voertuig mag echter niet hoger zijn dan 215 cm - liefst nog lager! En echt elke centimeter helpt om door de grotten te kunnen rijden.

Over claustrofobie gesproken: De hoogte van het plafond is op de meeste plaatsen enkele meters hoog, maar er zijn plaatsen waar je erg dicht bij het plafond of de muren kunt komen. Deze punten kunnen meestal echter worden omzeild.

De onderwereld is zeer donker! Zorg ervoor dat u één zaklamp per persoon meeneemt.

Het dragen van een helm is officieel niet verplicht, maar we raden het wel aan om deze zodra u uit de auto stapt voor eigen veiligheid wel op te zetten.

Moeilijkheidsgraad

4 stars

„ander type of merk dan bovengenoemde voertuigen overleg dit aub eerst met ons om teleurstelling te voorkomen.“

Videos

Jeep and Friends

4 wiel aangedreven auto’s van ieder merk kunnen hier aan mee doen.

Onze belofte

2 dagen rijden op een super vet off-road terrein
8 instructeurs aanwezig
hulp /bergingsvoertuigen aanwezig
portofoons voor ieder voertuig beschikbaar
Barbecueën op vrijdag
Zaterdag en Zondag lunch in het terrein

Doe nu mee!

prijs en info

Galerij

Enkele sfeermomenten van de grotten bij Thourotte

Thourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience UnderworldThourotte: Jeep Experience Underworld

Wees erbij!

  • Ons aanbod
  • 599¹
  • per voertuig incl. bestuurder
    Toeslag per extra persoon + € 49,-¹

  • Naar de registratie!

Registratie gesloten

Sorry - dit evenement is uitverkocht.

Tot de volgende keer - on tour - off road - wereldwijd!

Jeep Experience UK

1 Prijzen zijn in Euro incl. BTW in Duitsland.

Venster sluiten

Venster sluiten